Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Петя Дикова интервюира Ерос Рамацоти

отпечатай новината

15.05.2015 17:23 | Видян 2586 пъти

Петя Дикова интервюира Ерос Рамацоти

Тази събота от 11.00 часа по bTV почитателите на Ерос Рамацоти ще могат да проследят инетрвюто, което водещата на COOL…T Петя Дикова направи в музикалното му студио в Милано.

Единствено пред лайфстайл предаването на bTV италианската звезда разказва за първите си стъпки на сцената, за подкрепата на родителите си, за годините, в които е учил счетоводство и за запознанството със съпругата си, която е 25 години по-млада от него и преди 2 месеца го дари със син.  

Какво обича да прави вкъщи, какво прави в деня на концертите си, каква е тайната на пастата, която яде преди да се качи на сцената и защо веднъж е отишъл на концерт с мотора си, зрителите ще разберат на 16 май от 11.00 часа по bTV.  

Гости в студиото на COOL…T ще бъдат италианецът Лео Бианки и най-заклетият фен на Ерос Рамацоти в цяла България – Деян Дянков.

Чуждестранното присъствие в COOL…T тази събота продължава с изпълнителите на култовото парче No Diggity – група „Блекстрийт”. Певецът и композитор Ави Бенеди ще разкаже пред екипа на предаването защо избра София да снима и представи най-новия си видеоклип.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !