Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Евгени Иванов-Пушката подкрепя спортна инициатива

отпечатай новината

18.05.2015 17:47 | Видян 1546 пъти

Евгени Иванов-Пушката подкрепя спортна инициатива

За четвърта поредна година Съюзът на пивоварите в България (СПБ) организира кампанията „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат“. Инициативата има за цел да насърчава и популяризира масовия спорт като алтернатива на експериментирането с алкохол от лица под 18 години.

Проектът предвижда множество партньорски инициативи със силен фокус върху физическите активности, общуването и здравословния начин на живот за цялото семейство, като добра практика по превенция.  Сред планираните акции през месец май са специалните безплатни занимания по лечебно-изправителна гимнастика – HEALTH FIT Gymnastic , които се реализират с екипа на Евгени Иванов – Пушката.

Известният волейболист  развива активна дейност за популяризиране на  практиките за справяне с гръбначните изкривявания при децата и юношите.

Родителите, желаещи да участват в спортните занимания заедно с децата си, могат да посетят безплатно следните инициативи:

20 и 22 май 2015 г., 19-20 часа: Дни на отворените врати за заниманията по HEAL FIT GYMNASTICS - превантивна и лечебно-изправителна гимнастика в Спортен комплекс Спортна София Зона Б-5.

20 и 22 май 2015 г., 19-20 часа: Безплатни обследвания за гръбначни асиметрии в Спортен комплекс Спортна София Зона Б-5, с предварително записване на тел. 0898 711 123 и 0882 870 009.

 27 и 29 май 2015 г., 18-19 часа: Дни на отворените врати, в заниманията по HEAL FIT GYMNASTICS - Превантивна и лечебно-изправителна гимнастика в JK FITNESS &WELLNESS COMPLEX NAUTILUS.

31 май 2015 г., 11 часа: Спортен празник в Северен парк с  активности и забавление за цялото семейство. Демонстрации на занимания по HEAL FIT GYMNASTICS - превантивна и лечебно-изправителна гимнастика.
 
За най-активните участници Съюзът на пивоварите ще раздава поощрителни награди и информационни материали, свързани със здравословния начин на живот и безопасност на подрастващите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !