Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Васко Кеца звъни на Филип Аврамов: Евала, Фица!

отпечатай новината

20.05.2015 09:30 | Видян 2686 пъти

Васко Кеца звъни на Филип Аврамов: Евала, Фица!

Васил Найденов лично се обадил на Филип Аврамов, за да го поздрави за невероятната имитация в шоуто „Като 2 капки вода" в понеделник вечер, научи Всеки ден. Минути след края на ефира, Кеца телефонирал на Фицата, за да го поздрави за брилянтното изпълнение. „Евала, пич, страшно го направи", не криел възторга си певеца.

Филип вдигна публиката на крак в шоуто, влизайки в ролята на естрадната икона. Фицата изуми и журито, след като изпя заедно с дуетната половинка на Кеца - Силвия Кацарова хита „Огън от любов". Актьорът не само не сбърка нито нота, а показа завидни гласови умения и страст. Самата Кацарова също се кефеше страхотно, признаха близки на певицата, която дори имала намерение да продължи дуета с талантливия Аврамов.

Той успя да имитира перфектно и сценичните движения на Кеца - подскоците и превъртането с вдигнати ръце, при което събра овациите на феновете. Точно в другия полюс бе поредната издънка на Нона Йотова, която се превърна в истинска пародия на Демис Русос. Въпреки перфектния грим едно към едно с певеца, жената на Богомил Бонев мяукаше като разгонена котка и не успя да докара нито една от високите плътни ноти на покойната звезда.

В шоуто в понеделник стана ясно, че се очертава мъжки финал в „Капките". Най-силните състезатели са Азис, Ненчо Балабанов, Криско и Филип Аврамов. Азис също бе блестящ в сложното изпълнение на „Душа" на звездата Георги Станчев и не се затрудни с горните октави. За съжаление нито една жена не успя да събере нужния брой точки, за да се яви на решителната битка следващия последната понеделник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !