Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джони Деп напусна снимките на третия филм

отпечатай новината

21.05.2015 10:53 | Видян 1654 пъти

Джони Деп напусна снимките на третия филм

Американският актьор Джони Деп напусна набързо снимките на третия филм за Джак Спароу, който се снима в Австралия, за да отиде при съпругата си Амбър Хърд в САЩ, писа австралийски вестник. Според изданието холивудската звезда, която снима поредния филм от суперпродукцията "Карибски пирати" - "Dead Men Tell No Tales", е напуснала снимките в сряда вечерта.
 
Джони Деп се е върнал в САЩ "с "първия наличен частен полет", каза източник близък до продукцията, цитиран от вестника. Според всекидневника Джони Деп и съпругата му от три месеца насам Амбър Хърд непрекъснато се карат.
 
Американски интернет издания твърдят, че той е помолил жена си да напусне снимачната площадка, където го придружавала, защото споровете им вредели на работата. Амбър се завърнала в САЩ с двете кучета Бу и Пистъл. Те също станаха обект на интереса на медиите, след като министърът на земеделието Барнаби Джойс предупреди, че Деп е извършил нарушение водейки кучетата със себе си и заплаши, че те може да бъдат евтаназирани.
 
"Има си ред ако искаш да вземеш животни със себе си - взимаш разрешително, те остават под карантина и тогава чак можеш да си ги вземеш", каза Джойс. Ако сегашното му неочаквано отпътуване за САЩ се потвърди, то ще е ново изпитание за снимките на филма, тъй като през март актьорът си нарани ръката и се върна в родината си, за да се лекува.

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !