Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

"Любов за първи път" превзема ефира

отпечатай новината

27.05.2015 17:00 | Видян 1386 пъти

През 2015 година Coca-Cola отбелязва 50 години производство на популярната напитка в България. Това е поводът компанията да пусне на пазара лимитирана серия от напитката - символ на щастието с лого, изписано на български език. България е първата страна в бившия социалистически лагер, започнала производство на Кока-Кола и изписала логото на световната марка на кирилица. Ето защо кириличното лого в настоящата кампания връща лентата 50 години назад и убедително напомня за началото на изминатия път.

Настоящата година е забележителна и с факта, че емблематичната за марката контурна бутилка става на 100 години. Препускащият ход на времето е като контурната бутилка, задава формата, но хората и техните истории, я изпълват със съдържание. Кока-Кола с уникалния сайт www.shareadream.bg ни припомня, че вдъхновението за по-добро бъдеще е в радостта от настоящето.

На интернет страницата Кока-Кола събира историите на истински вдъхновители. Повече или по-малко известни хора, които изпълват живота със съдържанието на ежедневните усилия и смелост, вярата в собствените възможности и мечти, в каузите с обществена стойност и подкрепа. Истории, които си струва да бъдат разказвани и споделяни. Целта е да открие и новите мечтатели, които ще споделят своите идеи, за да продължат контура на щастието. Всеки може да сподели своята смeла мечта, коята ще направи следващите 50 години по-вдъхновяващи и щастливи за всички.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !