Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Брад Пит бисексуален

отпечатай новината

29.05.2015 11:59 | Видян 3393 пъти | Гласували 1

Брад Пит бисексуален

След като на Кейт Бланшет й се наложи да опровергава наскоро слуховете за нейната бисексуалност, сега същото може би ще последва и за още една звезда. Отскоро в продажба на чуждите пазари е новият брой на списание Star, чиято корица е с образа на Брад Пит. Но не неговото лице привлича аудиторията, а надписът под снимката му: „Брад: бисексуален!“ Може би тази новина не е очаквал никой!

Екипът на таблоида твърди, че е получил информацията си от холивудския хроникьор Хашем „Шам“ Ибрахим. Според думите преди около 10-тина години Брад проявявал нескрит интерес към порно актьора Камерън Фокс, дори му предложил да се срещнат през нощта в хотел в Монтерей. Хашем продължава: „Не искам нищо да кажа за ориентацията на Брад Пит. Но актьорът не бил впечатлен, защото се е отказал от услугите на Камерън на мига. Брад само го погледнал и му дал 1000 долара, като го помолил да си тръгне.“

Нито Пит, нито негови говорители към момента не са дали коментар на информацията в списание Star. А да бъде потвърдена също не е възможно – Камерън Фокс е починал преди години.
Източник: Elle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !