Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Джаро е мъртъв, да живее Тони!

отпечатай новината

31.05.2015 21:50 | Видян 2375 пъти

 Джаро е мъртъв, да живее Тони!

Кажете „сбогом" на Джаро, и без това го убиха в „Под прикритие". Михаил Билалов погреба завинаги образа на мастития мафиот от хитовия сериал по БНТ, който не е ясно дали ще гледаме отново. Актьорът сега дава живот на брадясал, смачкан от живот брачен консултант и бивш патоанатом на име Тони. Билалов е занемарил външния си вид в „жертва" на новия сериал „Връзки", който тръгва по Би Ти Ви на 3 юни.

Комедията обещава да е новият хит по телевизиите и като нищо да върне бума на сериали от преди 2 години, когато всички медии се надпреварваха да снимат сага след сага. То не бяха екшъни, сапунки, комедии, ситкоми. След това обаче парите свършиха, интересът затихна и на всичко това се сложи един тъжен край.

Репортер на „Всеки ден" гледа ексклузивно първия епизод на „Връзки". От него си личи, че сериалът е направен наистина добре и още от самото начало се дава заявка за любопитен сюжет. Може би това ще е вторият удар на Би Ти Ви след „Стъклен дом" от преди повече от 4 години.

Във „Връзки" актьорите са изградили прекрасна химия един с друг, диалогът е достатъчно забавен, така че да не умираш от срам, когато гледаш напъни за хумор от екрана. Смешките са сполучливи, а качеството на заснемане се приближава до това на американските сериали.

Феновете на Джаро от „Под прикритие" обаче може да останат малко разочаровани, защото няма и следа от гангстерския характер на героя на Михаил Билалов от кримката по БНТ. Тук той е скромен човечец, мачкан от съпругата си Мика (Лилия Маравилия). Тони, както е новото име на Джаро, мечтае за нов живот, за приключения, за вълнуващи случки, такива, каквито си ги спомня от младежките си години. Сега обаче той е един богат мъж на средна възраст, в добре уреден, чист и перфектен дом, лишен обаче от топлина и любов. С жена си рядко прави секс, а тя отгоре на всичко не спира да му напомня, че предимно благодарение на нея разполагат със средства в банковата сметка.

Сърдечните трепети владеят и трите им деца Лия (Лорина Камбурова), Дара (Анжела Недялкова) и Богдан (Алек Алексиев), които тръгват по трънливите пътища на интимността в търсене на щастие и лична реализация. Картината се допълва от динамичните събития в любовния живот на бившия съпруг на Мика - Номер 1 (Николай Ишков) и майката на Тони - Фелина (Анета Сотирова). Съдбите на героите се преплитат по неподозирани линии, когато в техния микросвят влизат с гръм и трясък темпераментната Ясмина (Яна Маринова) и лошото момче Александър Панов (Валери Йорданов).

Любопитна подробност около сагата е, че тя трябваше да се върти още преди две години по вече фалиралата ТВ7, но парите свършиха и Би Ти Ви го купиха на безценица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !