Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Лора Караджова живее царски, вижте как минават дните й

отпечатай новината

01.06.2015 11:08 | Видян 3093 пъти

Лора Караджова живее царски, вижте как минават дните й

Певицата, която миналата есен стана майка, кара лъскаво БМВ, храни се по скъпарски ресторанти и живее в нов тузарски апартамент в затворен комплекс, пише Blife.

Жилището на Лора и бащата на дъщеря й Валентин е непосредствено под полите на Витоша в китна кооперация с изглед към планината. Караджова обаче не прекарва много време там в последните дни, тъй като покрай баловете има много участия и е все на работа. Това е и причината да изпрати приятеля си и щерка им Алиса във Варна, откъдето е той. Там за бебето й се грижат роднините на мъжа й, а тя има необходимото спокойствие на работи усилено в София по нощните клубове.

Денем пък обикаля салоните за красота, ходи на шопинг и се среща с приятелки за обеди и вечери по отбрани ресторанти, видя папарак на ПИК. Лора обаче не прекалява с глезотиите в храненето, тъй като спазва строга диета, благодарение на която се радва на манекенска фигура. Едва няколко месеца след раждането, певицата е възвърнала предишната си форма и разхожда из столицата перфектно тяло. Още снимки може да видите ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !