Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Медитация “Как да се храним и да постигнем идеалното тегло и тяло”

отпечатай новината

01.06.2015 16:43 | Видян 885 пъти

 Медитация “Как да се храним и да постигнем идеалното тегло и тяло”

Милена създава първата медитация свързана с храненето, след дългогодишен опит и търсения в тази област. Една от целите на Медитацията е да ни помогне да направим живота си по-пълноценен и по-вдъхновен. А храненето е тема, която вълнува почти всеки човек, който върви по-пътя на себеусъвършенстването.

Един от най-успешните начини да учим е докато релаксираме. На основата на това знание се базират едни от най-работещите техники за учене. Тогава се влиза в алфа ниво на съзнание. Така че докато се усвоява изкуството на релаксацията, се придобиват здравословни навици за това как да се храним, как да постигнем идеалното тегло и тяло и как преструктурираме цялостната си личност отвътре, как да се върнем към естественото състояние на себеуважение.
В тази изключителна сесия се използва силата на визуализацията, в нея са въплътени позитивни утвърждения както и йогийска техника за хранене. Музиката към нея е написана специално за да подпомага процеса на навлизане в алфа ниво на честота на мозъчните вълни.

Един изключително ефективен метод за постигане на удивителни резултати. Слушайте я всеки ден, така неусетно се получава натрупване на подаваната информация на подсъзнателно ниво.
*Милена е основател и преподавател в единствената в България национална верига от йога студиа Yoga Place. /www.yogaplace.bg/   Със студиа в София, Пловдив и Бургас, за които е характерно изключително високо качество на преподаване и фън шуй уютен интериор. Милена е експерт с повече от 10 годишен ежедневен опит в преподаването на медитация и 20 годишен личен опит. Има записани 8 СД с медитации и релаксации, чрез които помага на хиляди хора да се справят с напрежението и стреса, на който са подложени. Създала е и първата релаксация, специално направена за деца. Вече 10 години ежедневно преподава йога и медитация. Пътува в цялата страна и разпространява основите на Закона за Привличането.  Вдъхновила е хиляди хора да променят живота си!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !