Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Ветко прикотка Руската Николета

отпечатай новината

02.06.2015 12:58 | Видян 3614 пъти

Ветко прикотка  Руската Николета

Супермоделът дизайнер Олеся Малинская се е забавлявала като за световно цяла седмица в Елените с най-добрата си приятелка, красавицата от подиума Даша Белиз. Малинская беше сред специалните гости на Маринела и Ветко Арабаджиеви в "Роял касъл" във вакационното селище Елените, съобщава "Флагман".

Олеся има над милион последователи във Фейсбук и Инстаграм, където не пропусна да се похвали с визитата си у нас. Под снимката си от родното Черноморие тя е написала: "Достатъчно хищен образ се получи. Но на мен ми харесва!". Хубавата жена, смятана за руския прототип на Ким Кардашиян, има не една пластика по себе си. В Елените тя се е доверила на български екип за визията си.

Впечатляващата брюнетка, която има собствена модна къща, е наела изгряващия гримьор Никола Иванов и коафьора Венелин Кондаков. Талантливите младежи са единствените българи, работили с руската звезда на нашенска територия.

Малинская се е превърнала във фешън идол на много момичета в Русия и бившите съветски републики. Нейната слава обаче отдавна е прекрачила границите на някогашния Съветски съюз.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !