ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Захари Бахаров под ръка с Ваня Цветкова на червения килим

отпечатай новината

04.06.2015 15:16 | Видян 2302 пъти

Захари Бахаров под ръка с Ваня Цветкова на червения килим

Актьорът Захари Бахаров ще бъде специален гост на гала вечерта на „Лачените обувки на българското кино”. Той ще бъде кавалер на любимата актриса на поколения зрители Ваня Цветкова, която пристигна от САЩ специално заради юбилейната гала вечер, научи Блиц.

Зрителите ще видят двамата заедно по червения килим в неделя вечерта, когато е финалът на формата, съобщава БНТ.Захари Бахаров влезе с летящ старт в киното с филма „Дзифт” на режисьора Явор Гърдев. Ролята на Молеца в черно-бялата лента му донесе голямата награда за главна мъжка роля на фестивала в Сеул. Голямата популярност на актьора дойде с култовия сериал на БНТ „Под прикритие” и брилянтното изпълнение на ролята на гангстера Иво. Истинска истерия сред феновете си Бахаров предизвика с участието си в най-известния сериал на HBO „Игра на тронове”.

На гала вечерта ще присъстват още известни артисти, като всеки от тях ще трябва да се застъпи за някоя от известните български ленти.

Ирмена Чичикова ще застане в подкрепа на „Осъдени души”. В последния си филм, който предстои да излезе на екран - „Аз съм ти” – актрисата играе героиня на Димитър Димов и бе отличена със „Златна роза” на последното издание на фестивала на българското игрално кино.

Режисьорът, получил най-голямото отличие за режисура на фестивала в Москва за филма си „Дзифт” – Явор Гърдев - ще бъде застъпник на „Козият рог”. Любимецът от най-младото актьорско поколение – Явор Бахаров, ще прикани зрителите да гласуват за филма „Всичко е любов”. Той изигра любовната история на поколението на прехода в „Тилт”, 20 години след тази на Радо и Бени.

Актрисата София Кузева-Чернева, позната като Дана от „Вчера”, ще се върне от Германия , за да привлече зрителския вот за емблематичния филм на Иван Андонов. Застъпник на драматичната любов на Иво и Лиза в „Крадецът на праскови” ще бъде актрисата Боряна Пунчева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !