Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Злато за Крисия

отпечатай новината

05.06.2015 10:48 | Видян 2110 пъти

Злато за Крисия

Лидерът на "Ку-ку бенд" Евгени Димитров-Маестрото изненада малката певица Крисия със златни обеци за рождения й ден. Това разкри пред "България Днес" нейният баща Марин Тодоров. Момиченцето било много щастливо от подаръка и не спирало да се усмихва. Лично водещият на предаването Слави Трифонов изпратил на талантливата изпълнителка огромен букет.

Малката принцеса отпразнува в понеделник 11-ия си рожден ден, но Трифонов и Маестрото не успяха лично да присъстват на партито, което беше организирано от родителите й в Разград. Причината - в същия ден те трябваше да са в София за поредното излъчване на "Шоуто на Слави". Водещият обаче избрал огромен букет за любимката си, който изпратил по куриер и пристигнал при рожденичката привечер на 1 юни. Димитров заложил на златните обеци, които се оказали изключително добър подарък.

"Крисия беше изключително щастлива, когато видя цветята. Букетът е голям почти колкото нея. Дни по-късно продължава да се радва и е щастлива, че Слави не я е забравил и я е уважил за празника. Много се радва и на обеците", сподели Тодоров. "Беше един незабравим празник за дъщеря ми. Много нейни приятели дойдоха лично на тържеството и се забавляваха цял ден. Други пък се обадиха и също засвидетелстваха уважение към нея. Тя е радостна, че от "Шоуто на Слави" се сетиха за нея и направиха деня й още по-прекрасен", каза още гордият татко.
Снимка:bgdnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !