Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Българите в синьо-сиво на Европейските игри в Баку 2015

отпечатай новината

05.06.2015 13:18 | Видян 1881 пъти

Българите в синьо-сиво на Европейските игри в Баку 2015

Със спортно-елегантна визия ще се отличават българските спортисти на парада на нациите при Откриването на първите европейски игри в Баку. Днес Българският олимпийски комитет и модна къща "Агресия" представиха официалните облекла на нашата делегация. Десетки зрители, спортни легенди и журналисти се събраха пред представителния магазин на бул. "България" № 58, за да видят с какво ще бъдат облечени и как ще изглеждат спортистите ни в азербайджанската столица.

Колекцията е специално създадена от екипа на AGRESSIA GROUP в класическите цветове тъмно синьо и млечно сиво. Тя съчетава спортния дух на Европейските игри в Баку и актуалните тенденции в модата за 2015 г. Българските участници ще бъдат облечени с олекотени сака и панталони от 100% памук, които са изключително удобни и същевременно стилни и изискани.

Сакото е  в елегантно тъмно синьо, от 100 % памук, безхастарно,  максимално олекотено нa водещата италианска компания LARUSMIANI. Кройката на панталона е съобразена с физиката на спортистите за да бъде максимално комфортен, удобен и лек за носене, изпработен е с плат на LARUSMIANI. Ризата е в класически бял цвят, съчетан с цветни гарнитури, изработена с плат MONTI SPA от 100% памук. Стилната колекция се допълва от плетен колан, който създава удобство и комфорт.
 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !