Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Слави Трифонов пуска билетите за новия си концерт

отпечатай новината

08.06.2015 14:30 | Видян 2212 пъти

Слави Трифонов пуска билетите за новия си концерт

Слави Трифонов ще обяви датата за втория си концерт през годината тази седмица. Веднага след като го направи, билетите ще бъдат пуснати в продажба онлайн. Той ще е на стадион “Васил Левски” и най-вероятно ще е през септември.

Засега 27 107 души са заявили присъствие на страницата във фейсбук, посветена на концерта, а броят им се увеличава постоянно. Казва се “Предстоящ концерт на Слави и “Ку-ку бенд” и се поддържа от човек с име на профила Андрей Боянов.

Едно от предположенията за дата е 26 септември, събота. Догадката е на човек с профил Мариян Красимиров Младеновски, който твърди, че информацията му е от сигурни източници.

Миналият месец Слави подметна в шоуто си, че втори концерт ще има след големия успех на този в “Арена Армеец” на 25 април, споделя "24 часа". “Ще поканим добри наши приятели, звезди от ранга на Майкъл Болтън например. Тази стъпка ни се струва логична след това, което преживяхме в “Арена Армеец”. Емоцията от публиката беше невероятна, 17 000 души пяха през цялото време”, каза тогава Трифонов в шоуто си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !