Легендата на руския рок Борис...

Легендарният музикант Борис Гребеншчиков и неговата...

Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Тони Димитрова: Съдя Петя Буюклиева!

отпечатай новината

11.06.2015 10:03 | Видян 3042 пъти

Тони Димитрова: Съдя Петя Буюклиева!

Тони Димитрова и Петя Буюклиева ще се срещнат в съда. Двете дами стигнаха дотам след обиди, отправени от естрадната дива към бургаската нимфа. Повод за поредния скандал между двете отново е „Бургас и морето". Преди дни Буюклиева коментира отпадането на Кичка Бодурова от предварителната селекция в пресата така: „Съжалявам за Кичка и се учудвам, че не е допусната, защото е от Бургас, а това е голямо предимство за участие във фестивала. Но тя има сериозни спречквания с Тони Димитрова. И сега мафията на Тони Димитрова й отмъщава".

Именно заради тези свои думи сега червенокосата фурия е заплашена от сериозна финансова санкция и обвинение за нанесени морални щети. Петя и Тони развалиха отношенията си преди година пак на същия форум. Причината за това бе предпоследното място в класацията на журито на изпълнената от Петя Буюклиева песен „Мое море". Заради това тя оплю конкурса, наричайки го най-опорочения, а начинът на журиране определи като скандален.

Тони Димитрова обяви пред вестнк „Всеки ден", че днес в ранния следобед й предстои среща с адвокат, който да й разясни подробности около заведения от нея иск срещу Петя.  „Казах си: дотук бях с търпението вече, съдя този, който говори, в случая Петя Буюклиева. Защото „моята мафия" не класира и песента на мой приятел. Да сте ме чули нещо да казвам? Миналата година бе накиснат и Диомов. Петя го обвини, че той е командвал парада задкулисно. Аз пък съм влияела на журито. И затова си казах: повече няма да мълча, аз имам достойнство, имам име, което не съм цапала", сподели Тони пред „Всеки ден". Тя увери, че ако „чуе още някоя дума и от Деян Неделчев, ще съди и него". Икебаната преди седмици заяви в свое интервю, че „Тони е преспала с Диомов и той я направил певица".

„Тъкмо сега ще се науча, досега не съм се съдила с някого. Сега ще се науча как се прави, не знам какви са санкциите, ако е финансова, ще дам парите на Мизия, аз нямам нужда от техните пари", коментира още Тони Димитрова. Тя разкри още, че самата Буюклиева в момента яростно отричала думите си, въпреки че ги имало на запис. „Опита се да ми се обади няколко пъти, но аз не искам да разговарям с нея. Имам доказателства от редакцията за думите й, това си е нейна издънка", убедена бе още изпълнителката на „Ах, морето".

„Трябва някой да им опъне ушите на тези и да им се озвери, защото те минаха всякакви граници", ядосва се Тони, която е решена да изкара делото си докрай и да направи всичко възможно Петя да си понесе санкциите за изказването си. А като нищо следващ „на пангара" да е Деян Неделчев.

Димитрова не подмина и отношенията си с Кичка Бодурова, с която също от известно време е в конфликт, и то отново заради „Бургас и морето". Всъщност цялата драма между Тони и Петя стана именно заради това, че песен на Кичка бе извадена от фестивала. „Това, че с Кичка пеят в един хор, си е техен проблем, аз не съм била в журито и не съм оценявала песента на Кичка. Нямам проблем с това. Има хора, които не могат да ме преглътнат и ми създават само проблеми, сякаш конкурсът е моя собственост. И Кичка ме плюва и не е спряла да го прави, но да е жива и здрава, да си пее там песните и да си участва където иска, това си е нейна работа", каза още Тони.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !