Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Анелия строи палат върху парцел на Коко Динев

отпечатай новината

12.06.2015 17:06 | Видян 2580 пъти

Анелия строи палат върху парцел на Коко Динев

Фолк дивата лично контролира довършителните работи по своя мини палат и, ако всичко върви по план, в началото на есента трябва да се нанесе в него, пише Всеки ден.

Певицата е затрупана от участия, но въпреки това приключва със съня най-късно по обед, след което се отправя към квартала на богатите, за да надзирава строежа. На него звездната персона тези дни бе засечена от шпионите на предаването Папараци.

Последните месеци работата по обекта бе замразена, но от няколко седмици всевъзможни майстори - шпакловчици, жичкаджии и прочие, ежедневно щъкали из сграда и около нея. Шефката им държи бригадата изкъсо, тъй като иска всичко да бъде изпълнено в срок и план, за да може възможно най-скоро с дъщеря й Ивон да са новодомки.

Анелия вече е наела фирма, която да направи интериорния проект на дома й, като доста от нещата в обзавеждането и подредбата на мебелите били по нейна идея. Освен талант да пее, певицата имала и дарба за интериорен дизайнер, дори често се шегувала, че си има две професии. Мълви се, че имотът, върху който Анелия построи къщата, й е подарък от нейния единствен засега съпруг – Коко Динев.

Инвестицията за сградата обаче била нейна, пише Blife.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !