Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Deep Zone и Vessy Boneva с грандиозен концерт

отпечатай новината

16.06.2015 11:56 | Видян 1130 пъти

Deep Zone и Vessy Boneva с грандиозен концерт

На 25-ти юни (четвъртък) ще се състои първия от поредицата съвместни концерти на Deep Zone Project и Веси Бонева. Концертът е озаглавен "Разпалвам микрофоните" и в него ще можете да усетите есенция от репертоара на двата проекта, които ще бъдат представени на живо в по-различни концертни версии. На сцената ще бъдат: вокали – Веси Бонева и Нелина, Dj Dian Solo, китара – Любо Савов, саксофон и синтезатори Светлин Къслев.

Танцовото шоу ще бъде представено от талантливите VS Dance, участвали в едноименната песен на Веси Бонева "Разпалвам микрофоните".  Билети може да се закупят от касите пред общината и на Летния Театър на цена от 5 до 20 лв. Концертът започва в 20:00 часа и се очаква да продължи до 22:30 часа.

Това е част от културната програма на един от най-красивите ни градове и изпълнителите ще очакват всичките си приятели и фенове да бъдат част от този специален проект. Организаторите подчертават, че Летния Театър се намира в квартал Бунарджика и е възможно объркване с Античен Театър.
На концерта за първи път ще бъде представена  съвместната им песен "Летен кадър",  която се очаква да бъде един от силните летни хитове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !