Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Хорист обвини Бионсе в плагиатство

отпечатай новината

16.06.2015 14:24 | Видян 1066 пъти

Хорист обвини Бионсе в плагиатство

Ахмад Лейн, един от хористите, които работи с Бионсе, я обвини в плагиатство. Младият мъж обвинява холивудската звезда, че е копирала песента "XOXO" за да направи парчето "XO", което е една от песните в последния албум на Бионсе.

Обвинението на певеца е, че са променени няколко ноти. Той обвинява Бионсе в плагиатство и затова иска обезщетение от поп звездата на стойност 7 млн. долара. Адвокатите на Бионсе веднага реагираха на иска.

"Двете парчета са напълно различни, нямат нищо общо както музиката така и думите, само буквите Х и О" подчертават защитниците на Бионсе. Наледената махна с ръка на обвиненията и посочи известността си в своя защита. "Спечелих 17 награди и продадох 118 милиона албуми по целия свят и нямам нужда да крада от колегите си" се оправдава световноизвестната певица пред сайта "Radar Online".

Между другото не за първи път Бионсе е обвинена в плагиатство. През 2001 г. хореографът Ана Тереса Кирсмекърот прави обвинения срещу R`n`B изпълнителката за клипа "Countdown". Бионсе спря полемиката като цитира хореографката като източник за вдъхновение. През 2013 г. парчето "Drunk in Love" също повдигна въпроси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !