Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Слави слага силикон на балерините

отпечатай новината

16.06.2015 14:37 | Видян 2860 пъти

Слави слага силикон на балерините

Шоуменът Слави Трифонов е поставил ултиматум на балерините си от балет "Магаданс" да си сложат силикон в бюста, за да изглеждат по-секси и привлекателни за мъжката част от аудиторията.

Близки до екипа на шоуто споделят, че Дългия бил категоричен в искането си и не харесвал плоските бюстове на подчинените си танцьорки, пише агенция "Пик". Слави открай време бил претенциозен към визията на балерините си, като лично ги карал да пазят диети и да спортуват, за да поддържат фигури като на манекенки. Освен това следял изкъсо как се грижат за външния си вид и всяка промяна на прическа или друга интервенция, трябвало да бъде одобрена от него.

Наскоро обаче Трифонов намекнал, че всички трябва да помислят за уголемяване на твърде малките си естествени бюстове, като щедро обявил, че той ще финансира намесата на пластичните хирурзи при условие, че подпишат с него договор да не напускат предаването му. Част от танцьорките от "Магаданс" приемали на драго сърце идеята да се тунинговат, но повечето били скандализирани от ултиматума на шефа си и били категорични, че ще му се противопоставят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !