Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Братът на Марая Кери: Тя ще се самоубие като Уитни Хюстън

отпечатай новината

17.06.2015 10:35 | Видян 2329 пъти

Братът на Марая Кери: Тя ще се самоубие като Уитни Хюстън

Тежка драма се разиграва в семейството на Марая Кери заради разклатеното психическо състояние на известната певица. Марая била толкова отчаяна от живота, че не виждала смисъл дори в работата си.

Семейството на Марая Кери е сериозно загрижено за нея. Братът на певицата Морган, разкри, че сестра му е на път да се самоубие точно като приятелката си Уитни Хюстън, научи в. Галерия.

„Ник Кенън беше с нея само заради парите й. Добре се възползва от тях. Никога не е бил добър за нея“, сподели в интервю брат й.

Пред „Инкуайър“ той разкрива още, че се страхува за живота на сестра си. Според него тя от ден на ден все повече злоупотребява с алкохола, освен това била заобиколена от лицемери, които само я тласкат към разруха.

"Тя просто няма на кого да разчита, а и психически не е достатъчно силна“, разкрива Морган, който не е говорил със сестра си от 2 години. Освен това признава, че заради състоянието си, певицата не може да се грижи и за децата си.

Тя често посягала към алкохола, дори докато била бременна. Това предизвикало и усложненията по онова време, както и фактът, че получила нервен срив.

„Не мисля, че алкохолът решава проблеми, но съм виждал как притъпява емоциите й и е наистина ужасяващо“, разкрива братът на Марая. Той допълва, че освен алкохол, Марая Кери използва и различни успокоителни хапчета.

„Ще умре точно като Уитни Хюстън“, заключава Морган. И дори настоява семейството им да вземе спешни мерки, или дори да я прати в клиника.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !