Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

BIG BROTHER Е ГОЛЕМИЯТ СЪЗДАТЕЛ НА ЗВЕЗДИ

отпечатай новината

17.06.2015 16:29 | Видян 4492 пъти

BIG BROTHER Е ГОЛЕМИЯТ СЪЗДАТЕЛ НА ЗВЕЗДИ

Лео, Миро, Нед и Здравко разказват как най-голямото риалити шоу в България е променило собствената им реалност.
Big Brother е институция! За зрителите, които си „сверяват часовника” по началния час  на предаването, но най-вече за участниците,  които продължават да определят престоя си  в Къщата като „най-силната емоция” много след излизането от нея.

Четирима екс съквартиранти, които са толкова пристрастени към приключението  Big Brother,  че са прекрачвали прага на Къщата по два пъти, разказват как Големият брат е променил живота им и какво очакват от 5-ия сезон на най-чакания риалити формат в България.

Здравко Василев влезе в историята на предаването като първия победител.  Когато прекрачва прага на Къщата, той, както и останалите 17 съквартиранти, не подозира, че стотиците камери ще превърнат  неизвестния младеж от Приморско в пораснал мъж, готов да бъде глава на семейство, кандидат за кмет и победител не само в шоуто, но и в собствения си живот. “Big Brother ме направи победител – буквално и преносно. Научих много неща за живота и себе си и най-вече за необходимостта да поемаш отговорност за собствените си действия. Помня всеки един ден от престоя си в Къщата по часове, независимо че са минали вече 11 години.  За мен Big Brother е не само приключението на живота ми, но и повратна точка в него”, споделя Здравко.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !