Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Преслава иска да си върне Цуни

отпечатай новината

19.06.2015 10:10 | Видян 4252 пъти

Преслава иска да си върне Цуни

Според запознати чалгаджийката изпаднала в депресия от липсата на сериозен мъж и спонсор. След като Бирмата я пусна по пързалката, Преси  кара само на секс за една нощ, научи Blife.

Сърцето й отново трепнало на рождения ден на бившия й благодетел, любовник и спонсор – бизнесменът Цветелин Маринов – Цуни, който събрал приятелите си в пловдивска чалготека. Цуни купонясвал с гаджето си, а Преслава била поканена да изпее няколко от хитовите си парчета, но не се задоволила с това.   

Певицата не спряла да се навърта около рожденика като се опитала да разтопи ледовете с прочувствените си балади  - дори изпяла една песен на колене, а в паузите открито му се натискала. Това леко изнервило Цуни и сериозно вбесило дамата до него. Към края на вечерта агресивната добричлийка загубила мярка от количеството алкохол или белите вещества, с които има навика да прекалява. Последвал скандал, но аверите на Цуни се намесили и деликатно отстранили истерясалата певачка, споделиха присъствали на панаира пред News Hall.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !