Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Най-големите хитове в Гърция за 2008 вече и у нас

отпечатай новината

05.11.2008 14:00 | Видян 2302 пъти | Гласували 1

Най-големите хитове в Гърция за 2008 вече и у нас

Най-големите хитове в Гърция за 2008 г. вече могат да бъдат намерени и на българския музикален пазар. 14 от най-популярните парчетата, които завладяха таверните, клубовете и радиоефира в Гърция в последните месеци, сега са включени в чисто новата компилация Greek Heaven vol. 4. Албумът представлява една неповторима колекция, събрала най-големите поп, денс и фолк парчета от последните месеци с ексклузивни тракове на популярни у нас изпълнители, нови имена на сцената и впечатляващи дуети. Всичко най-интересно, което се случи на музикалната сцена в южната ни съседка за 2008 г. е събрано на едно място в албума Greek Heaven vol. 4!

Новите мега-хитове на най-големите звезди в южната ни съседка – Деспина Ванди, Йоргос Мазонакис, Ели Кокино,  Танос Петрелис, Нино, Йанис Вардис, Йоргос Христу, са събрани на едно място в новото издание на серията гръцки компилации номер 1 у нас – Greek Heaven vol. 4! Част от парчетата са познати на аудиторията с преработките на някои български поп-фолк изпълнители, но сега, за първи път феновете ще имат възможността да чуят оригиналите на тези изпълнения.

Именно такъв е и първият хит в траклиста на Greek Heaven vol. 4 – Adiorthoti на Танос Петрелис. Още с първите тонове на парчето, феновете ще разпознаят музиката на “2-3-4” на Тони Стораро. Превърнал се в един от големите хитове на лятото в Гърция, Adiorthoti съвсем заслужено заема първата позиция в селекцията на гръцката компилация на годината. Следва невероятно предложение от дама номер едно на музикалната сцена в южната ни сеседка – Деспина Ванди и един от най-добрите й сингли в последните години - Sindromo Sterisis. Парчето бе определено като истински господар на дискотеките и таверните от критиката в Гърция, като благодарение на неустоимия си ритъм, силния фолклорен аранжимент и впечатляващите вокали на Деспина не оставя никой неучастен. В Greek Heaven vol. 4 откриваме и новия хит на любимеца на българската публика – Йоргос Мазонакис. Парчето се казва S’eha Epithimisi и съчетава характерния глас на певеца със запомняща се мелодия, хитов аранжимент и неустоим бийт.

Типичен горещ гръцки флирт между едни от най-популярните изпълнители пък се разиграва в следващата песен – S’eho Epithimisi – закачлив дует на красивата Ели Кокино и Танос Петрелис, сбъднат в характерния фолклорен стил и не без присъствието на традиционното бузуки. В колекцията участва и един от най-успешните изпълнители на гръцката сцена за последните 10 г., мултиинструменталистът Никос Куркулис, който попада ексклузивно с две свои парчета – Spasta и Den Boro (Ena-Ena).

Големият идол на гръцките девойки в момента пък е роденият в Швеция, Нино. Младият изпълнител стартира кариерата си в южната съседка, след като спечели първия сезон на популярното ТВ шоу Fame Story. В момента за него работят едни от най-добрите композитори на поп музика, а в Greek Heaven vol. 4 място намира новият му хит Thavmata. До края на гръцката компилация на годината компания ни правят Агелики Илиади с Pote Den Efiges, Ели Кокино и Ki Allo, Костас Карафотис и неговото Pou Na Ixere, Doksa Soi (Танос Петрелис) и др. За финал пък е запазен заразителния саунд на парчето Pezis Me Ton Pono Mou на Йоргос Христу.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !