Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кали ще пее на конкурса „Мисис България 2008”

отпечатай новината

05.11.2008 14:15 | Видян 5302 пъти | Гласували 1

Кали ще пее на конкурса „Мисис България 2008”

Националният конкурс за най-красива омъжена българка ще се проведе на  27 декември в студиото на предаването „Огледала” и ще бъде излъчен по bTV. За шеста поредна година претендентки от цялата страна ще демонстрират красота, чар и стил в надпреварата за короната на Мисис България и привилегията да представят страната ни на световните конкурси Mrs.World, Mrs.Globe и Mrs.Intercontinental.

Специална изненада по време на шоуто ще бъде певицата Кали, която ще представи на сцената някои от хитовете от последния си албум The Best of Kali: РЕМИСКИРАЙ МЕ, чиято официална промоция бе на 30 октомври с голям концерт в Rainbow Plaza. Освен това Кали ще подкрепи и кампанията за борба срещу рака на гърдата, на която е посветено тазгодишното издание на конкурса.

“Както всяка година конкурсът “Мисис България” е подчинен на значима  благотворителна и обществена кампания. - обясни лицензиантката Яненка Люцканова. - Това не е обикновен конкурс за красота, а сьбитие, което утвьрждава семейните ценности, обществената зрялост и стремежьт към успешна и стойностна кариера на всяка омьжена дама.”

Огранизаторите на форума за красота напомнят, че всички дами, които желаят да се запишат за участие, все още могат да го направят на мейла на “Oгледала”: ogledala@mail.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !