Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

POMEGRANATE Е МАГНИТЪТ НА ХАЛКИДИКИ

отпечатай новината

22.06.2015 15:52 | Видян 3384 пъти

POMEGRANATE Е МАГНИТЪТ НА ХАЛКИДИКИ

Неапотидеа на юг от прочутата с ресторантите и клубовете си солунска махала Каламария е новото име на лукса в Гърция. Заради Pomegranate Wellness Spa hotel, които стартира второто си лято, определян като най-удивителния нов спа ризорт в съседната страна.

Разположен само на ощколо 350 км от центъра на София, 5-звездният хотел  има 172 стаи, впечатляващо крайбрежие и градини. Представлява комплекс от 3 свързани здания с първокласно настаняване и се радва на голямо внимание и от местната хай публика, и от руски олигарси, дошли със своите Ферарита и Бентлита.

Пейзажът е като картичка. Стресът изглежда много далеч, въпреки че Солун с интензивния му нощен живот е всъщност съвсем наблизо. Локацията е между „пръстите” Касандра и Ситония, на около половин час от летището на града с бялата  кула.
Пясъчен плаж, полите на планините Олимп и Атон, супер чисто море – това е главното, което предлага природата и което прави хотела характерен и уникален. Другото се дължи на топ нивото на обслужване, на селективните услуги за уелнес и подмладяване, на гастрономията. Добавете съвременния стил и дизайн, които създават атмосфера на елегантност и изискан лукс, каквито няма да намерите другаде в любимия на софиянци курортен район.

Понеже мнозина не отсядат поради почти 100%-овата заетост през повечето месеци, а само ходят да хапват, домакините много залагат на заведенията си. 4 са баровете, а 3 са ресторантите в хотела, специализирани да сервират гръцка и средиземноморска кулинария. Нощният The Club има култов статус.

Другият основен магнит е прочутият  Afrodita Roa Spa, където условията са такива, че терапиите за релаксация и разкрасяване се превръщат в съвършенство. За разлика от други хотели, базата за фитнес също е на световно равнище. Басейните – и покритият, и откритият в градината са в „лагуна стил”. Нищо чудно, че  Pomegranate, макар и нов, вече е приет за един от най-хитовите и най-класнит ризорти в бележащата туристически бум вече 4-а година поред Гърция.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !