Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

MANDARIN ORIENTAL НОВА КЛАСА ЗА БОДРУМ

отпечатай новината

22.06.2015 15:36 | Видян 3241 пъти | Гласували 1

MANDARIN ORIENTAL НОВА КЛАСА ЗА БОДРУМ

Mandarin Oriental без никакъв спор е най-престижната хотелска верига в света, а нейното стъпване в курорт на Балканите и то в Турция, и то в Бодрум, безспорно дава нова класа на любимия курорт на комшиите, който българите кой знае защо подценяват.

Разположен в един от най-красивите и вече частни заливи със собствени плажове на север от курортния град (20 км), недалеч от летището (около половин час път), но в същото време плувнал в зеленина, ризортът на Mandarin е най-изисканото и най-ексклузивното място на цялото Източно Средиземноморие по преценка на британския в. Телеграф. Авторитетното издание сравнява лукса на курорта от хай веригата с този на френската Ривиера.

Най-големият разкош е спокойствието, нищо не напомня за обкръжаващия свят

Плажовете – близнаци с море, чиято вода е изумрудена и чиста, елегантни басейни, уникален спа- и уелнес център, квалитетен джим – някои от тези неща ги има вече на немалко съседни ризорти по заливите около Бодрум, но с докосване от престижната верига и нейните експерти, нещата са на още по-високо ниво.
Специалното на това място е, че широтата на всичко, сравнена с ограничения брой гости, е толкова щедра, а ниското строителство така се вписва в красивия природен пейзаж с маслините и другата зеленина, че влюбването е от пръв поглед.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !