Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Катето Евро научила снаха си да пие ракия

отпечатай новината

22.06.2015 17:08 | Видян 2401 пъти

Катето Евро научила снаха си да пие ракия

Най-добрият градинар в артгилдията у нас – Катерина Евро, се похвали с перфектно вързали домати с кадър във Фейсбук. Земеделският фотос бе закачка и към приятелката й Ернестина Шинова, която споделя страстта й към обработката на земята.Актрисата се надява доматите й рекордьори да не пострадат от дъждовете като миналогодишните, защото инвестира в тях много любов и след подобно поражение все се заканва да не сади повече. В двора на дома си в Кокаляне Евро отглежда още картофи и моркови, които ще ползва за пюренца на внучката й Катерина, пише "Монитор".

Доматите пък овкусяват женските вечери със снаха й Таня. „Тя е момичето, което аз много исках да имам, но родих Сашко. Разбираме се, сега живеем заедно. Аз я научих да пие ракия. Сега не, защото е кърмачка, но преди това усвои табиета – да сяда с малка ракия и голяма салата и да си правим компания.

Перфектен кулинар и душа на компанията, Евро държи да отгледа сама всичко, което ще сложи на трапезата си. Любовта си към кърската работа тя наследява от баба си, която била родом от Златица, научи Блиц.

Най-доброто нещо, което звездата от „Оркестър без име” някога е отгледала, е синът й Сашо Кадиев. Успешен тв водещ, носител на „Икар” и бърза помощ при нужда от експресна доставка на дърва за огрев, той е най-голямото й богатство.

Преди три години тя загуби съпруга си Георги Кадиев, но не спира да го сънува всяка нощ. „Говори ми непрекъснато и ме кара да ям неща, които не обичам. Започнах всеки ден да ровя във фризера и да си купувам сладолед, вафли също.”, призна актрисата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !