И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Галена и Камелия се изпокарали за манекен

отпечатай новината

24.06.2015 10:38 | Видян 6552 пъти

Галена и Камелия се изпокарали за манекен

Фолдивите Камелия и Галена ще си издерат очите за младо лъвче, което не могат да си разделят, пише Blife.

25 годишният модел Виктор Стоянов, който феновете на Камелия познават от видеото към песента й „Неповторим“  се превърна в ябълката на раздора между Камелия и Галена.  Слуховете носят, че страстните сцени, решени в стил „50 нюанса сиво“  са се пренесли в  спалнята на Ками, а страстта между двамата се разпалила още повече след снимките на втори клип, който трябва да излезе до броени дни.

Галена била очарована от физическите данни на младежът в ‚Неповторим“ и го поканила да й партнира в „Стара каравана“, видео, което е заснето миналата седмица в „Дюни“, пише сайтът News Hall.

Присъствали на снимките станали свидетели на грозна сцена. Камелия се обадила на режисьора Николай  Нанков и му спретнала мини скандал, като му поставила ултиматум да не показва Виктор в крупни планове, с обяснението, че нейното видео още не е готово.

„Да си му платила, да не се снима с други“, изригнал Ники и затворил телефона на Камелия. Та снимките на „Стара каравана“ приключили малко след полунощ. Още на снимачната площадка Галена започнала да се усуква край атлетичния мачао, а после според хора от екипа, го прибрала в стаята си в близкия хотел.
 

„За Виктор ще се говори тепърва. Той е апетитна хапка за разгонени хиени от класата на Камелия и Галена. Момчето има нестандартна визия, излъчване  и особен чар, който другите дървени свалячи по дискотеките не притежават. Освен това е умен“, споделят близки до  манекена.

Звездата на Виктор изгрява миналата година, когато стана лице в календара на известна марка. Малко по-късно Камелия го кани да се снима в "Неповторим".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !