Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

The World of Drum and Bass ще закрие SPIRIT of Burgas

отпечатай новината

25.06.2015 15:45 | Видян 926 пъти

The World of Drum and Bass ще закрие SPIRIT of Burgas

SPIRIT of Burgas ще продължи традицията да предлага най-доброто от света на Дръм енд Бейс музиката. Дори нещо повече - за първи път селекцията е оставена в ръцете на един от най-обичаните парти брандове в света - The World of Drum and Bass, който заедно с родните HMSU - ще предложи нещо грандиозно за родните ширини. Централният плаж в Бургас ще приеме селекция от топ артисти, представители на някои от най-големите денс лейбъли в музикалната индустрия.

В нощта на 8-ми август на главната сцена и веднага след английската сензация KASABIAN, един след друг ще видим Calyx & TeeBee (RAM), Danny Byrd (Hospital Records), The Prototypes (Viper Records), MAZTEK (Virus, Renegade Hardware), DJ SS, Tribe Steppaz и MC Biggie (Formation Records).

Водачи в листата са хитовите изпълнители от титаните RAM Records – Calyx & TeeBee.  Броени дни след като издадоха поредното си униклано видео, двете легенди обещават да разтърсят родните меломани със специално изпълнение на 6 дека, а дългогодишната им работа и десетките награди са гаранция за качество от друго измерение.

Следващият в групата е представителят на институцията, наречена Hospital Records – Danny Byrd. Той е един от първите „доктори“, подписали с лейбъла, а фактът, че продължава да управлява сцената с всяко свое ново парче и до ден днешен, говори еднозначно за неговите качества. Англичанинът е непрестанен обект за колаборации, а видеата му с артисти от ранга на Netsky и Roni Size и ремиксите, направени за него от самите Sigma, ни карат само да мечтаем за онова, което ще чуем от него на плажа в Бургас.

Селекцията продължава с един от най-актуалните проекти на световната сцена – The Prototypes. Момчетата тъкмо издадоха дебютния си албум “City of Gold” за откривателите на таланти Viper Records, а ремиксите им на Avicii, Ed Sheeran, Bingo Players, Hadouken, Modestep, AlunaGeorge, Fleur, Ian Carey feat. Snoop Dogg и Don Diablo могат да ни уверят, че са сред следващите големи звезди на музикалната сцена.

Няма да мине и без тежката артилерия в селекцията, защото специално за случая ще ни посети един от основните представители на Renegade Hardware и Virus - MAZTEK (Италия). Освен богатата палитра от лейбъли, за които той е издавал, трябва да се отбележи, че доста често се занимава и с хип-хоп, като освен парче с Forreign Beggars, той е човекът, отговорен за една немалка част от инструменталите на DOPE D.O.D.

Последни в международната селекция, но не и по важност, са резидентите на The World of Drum and Bass и Formation Records - DJ SS + Tribe Steppaz + MC Biggie. Formation Records e най-дълго съществуващият Дръм енд Бейс лейбъл с над 25 години история, a разнообразието от артисти в каталога им включва имена като Nero, Carl Cox, Shy FX, Dj

Hazard и много други. Парти брандът The World of Drum and Bass е основна причина за разпространението на тази музика навсякъде по света и през годините мрежата от събития обхваща най-големите музикални форуми. Ако има държава, в която се слуша Дръм енд Бейс, то там има и The World of Drum and Bass.

Още от първото издание на SPIRIT of Burgas партньорството с HMSU доведе в Бургас едни от най-актуалните имена от световната денс сцена. Тази година се затвърждава идеята фестивалът да предлага най-интересната селекция през горещите месеци и едно е сигурно - това ще е най-силното Дръм енд Бейс събитие за годината.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !