Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

INNA ПОЛУЧИ СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ОТ BALKANIKA MUSIC TELEVISION

отпечатай новината

29.06.2015 15:26 | Видян 1985 пъти

INNA ПОЛУЧИ СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ОТ BALKANIKA MUSIC TELEVISION

Румънската звезда INNA бе удостоена със специален приз за Best Balkan Artist in the World по време на своя концерт за 10-тата годишнина на Balkanika Music Television. Изпълнителката направи незабравимо сценично шоу в Кюстендил пред хилядите зрители, които се бяха събрали на площад „Велбъжд“ и доказа, че е уникален артист.

Световноизвестната певица представи феноменална програма с най-големите си хитове, и други популярни парчета извън нейния репертоар. Тя бе подкрепяна на сцената от MC, четирима танцьори и  DJ. INNA показа перфектна форма и изключително сценично присъствие.

Тя демонстрира невероятно отношение към публиката, с която комуникираше през цялото време. Изпълнителката толкова се впечатли от топлия прием на българските си фенове, които пееха песните й през цялото време, че не пропусна да заснеме няколко клипчета от сцената и после да ги публикува в официалните си канали в социалните мрежи. В края на програмата си румънската сензация слезе от сцената, за да зарадва многобройните почитатели, дошли да се докосната до своята любимка отблизо. След сценичната си изява тя раздаде автографи на всички и позира за снимки.

По време на концерта за 10-ия юбилей на Balkanika Music Television INNA получи специална награда за Най-добър балкански артист в света (Best Balkan Artist in the World). Плакетът й бе връчен на сцената от изпълнителния директор на телевизията – Денис Касъмов. Певицата благодари изключително радушно за отличието и призна, че е много развълнувана от тази чест. Това е четвъртият пореден приз, който атрактивната изпълнителка получава от Balkanika Music Television. Тя е участвала в двете церемонии по връчването на Балканските музикални награди и е отличена с три награди – Best Female Performer, Best World Breakthrough и Best Song from Romania за разбиващия й хит Sun Is Up.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !