Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

ММА е в основата на майсторството на MANAO - Drums of China

отпечатай новината

29.06.2015 17:32 | Видян 1076 пъти

ММА е в основата на майсторството на MANAO - Drums of China

Сензационните Manao-Drums of China, които подготвят невероятно шоу за 16 ноември в София, разкриха една от най-дълго пазените тайни относно тяхното древно изкуство и феноменалното им майсторство на барабани. Оказва се, че обучението на момичета от най-добрата група, открила и закрила Олимпийските игри в Пекин, е доста нестандартно. Вместо музикално училище, девойките овладяват техниката на ударите върху барабаните, чрез тренировки по бойно изкуство, при това не какво да е, а ММА. Много от движенията, които те използват, за да произведат мощния тътен на барабаните, произлизат именно от този атрактивен боен спорт.

Manao споделят, че древното изкуство, което те са усвоили до съвършенство, има три принципа – музикална техника, отношение и респект към инструмента и другите музиканти. Не на последно място и дисциплината на духа и тялото. Ако един от тези компоненти липсва, атмосферата и преживяването за публиката не би било толкова силно и наситено с чувство. Това от своя страна най-добре представя източната култура и носи в себе си историята на древен Китай.

Незабравимото шоу на четиринадесетте барабанистки на MANAO ще изпълнят с енергия и разтърсващи емоции столицата ни тази есен.

Manao – Drums of China ще представят своето шоу в София в Зала 1 на НДК на 16 ноември. Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim на цени от 26 до 60 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !