Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Емануела: Щастлива майка и обичана жена съм

отпечатай новината

30.06.2015 11:00 | Видян 2429 пъти

Емануела: Щастлива майка и обичана жена съм

Фолк звездата ще съчетава многобройните си клубни участия по морските курорти и във вътрешността на страната, с майчинските грижи, а същевременно мисли и за новите си песни. Междувременно съвместното им парче с Крум - "Скорпион", вече се нареди сред хитовете на сезона. "Подготвям някои проекти. Няма да казвам какви точно са, нека първо да прекратя отношенията си с Ара Мюзик и тогава. Ще се връщам и към София, защото имам ангажименти, но като цяло през лятото ще си бъда повече на морето" - казва тя пред водещата Емилия Стоянова, научи Blife.

Певицата не крие, че се чувства щастлива майка и обичана жена. За бебето си, което скоро ще стане на 6 месеца, споделя: "Той е най-доброто дете на света. Е, проявява и характер, защото е на 5 месеца вече. Ние сме при таткото и заедно си го гледаме. Мисля, че за малкия е по-полезно да бъде на морето през лятото". Емануела признава, че често и фенове, и познати често я питат дали е намерила своята истинска половинка в лицето на Димитър Динев, но с усмивка казва, че умишлено не се зарича със сигурност. "Много хора ме питат и аз казвам: "Надявам се да съм я намерила". Никога не можеш да кажеш, че е това.

Аз не съм суеверна, но когато кажеш "да" и стават някакви неща... За да не предизвикваме съдбата, казвам, че се надявам това да е моята половинка. Не искам дори хубави неща да казвам. Най-хубавото нещо е, че той е до мен, подкрепя ме във всяко начинание, много се обичаме и държим един на друг. Имаме дете и имаме щастливи семейни отношения, което е рядкост в днешно време" - подчертава изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !