Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Цеца показа как го правят големите звезди

отпечатай новината

30.06.2015 11:45 | Видян 1808 пъти

Цеца показа как го правят големите звезди

Балканската дива Цеца предизвика истински фурор при появата си в неделя в Комбанк Арена (Белград) на баскетболния мач на звездите от Beobasket Stars. Певицата, която ще изнесе впечатляващ летен концерт за 21 август в Несебър, беше заедно с дъщеря си Анастасия, нейният приятел и сина си Велко. Още при влизането им в залата, те веднага бяха заобиколени от фенове, които искаха да се снимат с тях и да си вземат автограф за спомен. Заради настъпилата суматоха, мачът започна с 10-минутно закъснение.

Цеца и компания изгледаха звездното шоу от първия ред и подкрепяха родните баскетболисти като истински фенове на този спорт. Балканската легенда отново показа обичта и подкрепата, които таи в сърцето си към Сърбия. Певицата не пропуска всяка една възможност да демонстрира привързаността си към всичко родно.

Кралицата на сръбската музика изгледа с голям интерес баскетболната среща до края, след което лично отиде да поздрави баскетболистите. „Възхищавам се на всички хора, които се занимават със спорт, и преживявам всички емоции заедно с тях. Призовавам всички младежи да спортуват активно, за да бъдат здрави, във форма и да изглеждат добре“ – сподели пред сръбските медии Цеца. Още снимки може да видите ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !