Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Скандал: Никол Шерцингер захвърли дрехи и задръжки

отпечатай новината

01.07.2015 13:50 | Видян 1837 пъти

Скандал: Никол Шерцингер захвърли дрехи и задръжки

Никол Шерцингер успя да сътвори чутовен скандал навръх 37-ия си рожден ден. Британската красавица реши да отпразнува юбилея с компания приятелки на нашумелия гръцки остров Миконос.Певицата обаче явно не прецени колко държи на алкохол и стана за върховен резил в малките часове на днешния ден.

След шумен купон в шикозен ресторант в близост до плажа почерпената компания започнала да танцува направо между разположените на улицата маси. Известната с уникалните си танцови умения Шерцингер естествено била в центъра на дивата забава.

Много бързо обаче знойната красавица захвърлила всички задръжки и за да й е по-удобно вдигнала тясната си рокля над кръста.

Папараците, които следят всяка стъпка на световните знаменитости на Миконос буквално са ударили джакпота със скандалните снимки от горещата сцена. Пред шокираните погледи на приятелките си Никол направо се разчекнала на една от масите. На снимките съвсем ясно се вижда, че миниатюрните й бикини са толкова изрязани и впити по нея, че не прикриват нито дупето, нито нищо.

Въпреки това звездата продължила, провокативно подканяйки дружките си да се възползват от разголените й прелести.

На друг кадър отчетливо се вижда как Никол е навирила бузките си във въздуха, подпряла дланите си направо на паважа на улицата, а нейна приятелка се залива от смях, вперила поглед в разголения й задник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !