Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Есмер по-богата от Джизъса

отпечатай новината

02.07.2015 10:06 | Видян 3062 пъти

Есмер по-богата от Джизъса

Новото гадже на Благой Георгиев Есмер Омерова е по-богата от него. Силиконовата красавица е от богато семейство с възможности и дебели сметки в банка, научи „Всеки ден".

„Благо случи на жена! Заби милионерка, родителите на Есмер са много богати", коментират със завист колеги на футболиста. Омерова е европейска шампионка по танго, а през 2013 г. е участвала и на световното в Аржентина.

Рускинята и най-набожният футболист не спират да заливат всички социални мрежи с общи снимки, на които демонстрират любовта и страстта си. Дори се заговори, че двамата подготвят сватба и плейбоят най-после ще мине под венчилото.

„Благой е голям кръшкач и изневерява на жените си. Именно заради това не се е вричал пред Бог във вярност към една жена. Той е много хлътнал по Есмер, а и за разлика от другите му жени, тя има пари и може дори него да издържа. Жена мечта", коментираха пред Всеки ден от приближението на голаджията.

Както „Всеки ден" писа, Джизъса вкара в леглото си руската танцьорка Есмер и заряза 18-годишната Куини-Алис Николова. В мрежата са категорични, че Омерова е най-готиното му гадже до този момент, a потребителките от нежния пол още го линчуват за постъпката му към малката Kyини. Почти всички във виртуалното пространство се възмущават от поведението на голаджията, непрекъснатите смени на гаджета и това, че не се сеща за двете си деца, а само за жените си. ,,Благо, няма протеза за ампутираната душа. Смешник и палячо", са само част от коментарите под фотосите на ритнитопковеца.

Нападателят на руския „Pyбин" (Kaзaн) въобще не се впечатлява и продължава да пуска снимки с рускинята. Той дори си татурира името й. 33-годишният плейбой е споделил пред приятели, че е много впечатлен и влюбен в силиконовата богаташка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !