Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Думата идиот идва от Древна Гърция и...

Думата идиот идва от Древна Гърция и означава - човек,...

Отварачката се откачи от охраната си

отпечатай новината

02.07.2015 11:00 | Видян 1903 пъти

Отварачката се откачи от охраната си

Фенове на звездата забелязаха, че докато пее по разни заведения, за безопасността на Мара се грижи само личният й шофьор.  „Той обаче не се натрапва, както правеха преди охранителите й, а си стои отстрани, съвсем дискретно.

Спокойно може всеки почитател на Мария да се приближи към нея, да й поиска автограф и дори да си поговори с нея. Тя обръща внимание на всички“, споделят фенове.  Самият Християн не бил съгласен Мария да върви без няколко охранителя около себе си, но тя била категорична, че не иска да бъде съпровождана от толкова много мускулести мъже.

Те я следвали дори в тоалетната. Накрая Гущеров се подчинил на волята на съпругата си и склонил да я пусне да се разхожда по улиците без жив кордон от гавази около себе си.

Източници на Всеки ден разкриват обаче, че преди сватбата Гущеров-младши настоявал любимата му да се движи с охрана не толкова, защото се притеснявал, че някой може да й навреди, а защото така бил сигурен, че тя няма да му кръшне. След като в крайна сметка я направил своя законна жена, той вече не бил толкова мнителен и ревнив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !