Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Ерос Рамацоти ще пее у нас под патронажа на посолството на Италия

отпечатай новината

06.07.2015 15:46 | Видян 1585 пъти

Ерос Рамацоти ще пее у нас под патронажа на посолството на Италия

Шоуто, което ще взриви “Арена Армеец” на 26 септември, ще се проведе под патронажа на Посолството на Република Италия в България.

 Радостни от факта, че емблемата на италианската музика ще идва у нас, от Посолството и Италианския Културен Институт подкрепиха с готовност събитието, за да може то да се проведе под тяхната егида. На 26 септември в най-голямата зала в София Ерос Рамацоти ще изпълни най-големите хитове от началото на кариерата си до днес, както и песните от новия албум “Perfetto”, който веднага след излизането си през май месец тази година оглави класациите на 24 държави по цял свят.

 “Ерос Рамацоти е един от най-добрите изпълнители на съвременната италианска музика и ние сме щастливи, че София ще стане част от новото му световно турне”, заявиха от Посолството на Италия. Обиколката започва на 12 септември в родината му, където билетите за концертите във Верона и Милано бяха разграбени часове след пускането им в продажба. Наложи се Ерос да обяви допълнителни дати, за да могат всички желаещи фенове да го видят на живо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !