Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Милко Калайджиев се готви да пробие в телевизионния бизнес

отпечатай новината

07.11.2008 09:50 | Видян 5390 пъти | Гласували 3

Милко Калайджиев се готви да пробие в телевизионния бизнес

Часове преди именния си ден емблематичният чалга изпълнител ще се изповяда пред Катето и Васко. Оказва се, че запазената марка на Милко Калайджиев – неговият черен секси мустак, датира още от времето, когато е бил в казармата.

Свиленградският бизнесмен упорито скубе белите косми над устната си и за нищо на света не би се разделил с чаровния си талисман, освен срещу скромната сума от 1 млн. евро. Пред зрителите на „Вечерното шоу на Азис”  Милко ще разкаже за метаморфозите в своята музикална кариера. Преди годините на демокрацията у нас той е изявен китарист, след което се преквалифицира в диджей, тъй като е по-печалившо. „Тогава нямахме такива инструменти като сега, спомня си певецът, отидох на екскурзия до Атина, където изнесох старата си електрическа китара, а внесох чисто нова, понеже не ни позволяваха да закупуваме подобни стоки отвън.”

След промените Калайджиев се снабдява с апаратура и дискове и започва да озвучава сватби, като едновременно с това изпълнява поп парчета. Научава се да пее народни песни от един сватбарски оркестър, а по-късно започва да твори и в стила на попфолка. Той е и откривател на едни от най-големите имена в жанра – Мая (и Магапаса), Анелия, Преслава, Димана, Мира, Джена. Обикновено всички работят около година с него и след това стават звезди на „Пайнер”. „Който и да съм завел при Митко Димитров, не го е върнал”, гордо констатира своя продуцентски нюх свиленградчанинът.

„До ден днешен не знам кой е авторът на песента „Я елате, пиленца, при батко”, известно ми е името му, но не сме се срещали никога”, ще сподели певецът, чието истинско име е Михаил. На въпроса на Василка дали някога е отказвал на жена, изпълнителят отговаря с текст от своя песен: „Не отказвам на жена, то е грехота, каже ли ми „с мен ела” - кипва ми кръвта.” Пред Азис Милко Калайджиев няма са скрие апетитите си към телевизионния бинзес. „Мисля някой ден, като се откажа от певческата си кариера, да си направя като твоето шоу” , ще заяви откровенно той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !