Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Крум и Емануела: Имаме невероятна химия помежду си

отпечатай новината

08.07.2015 17:16 | Видян 2400 пъти

Крум и Емануела: Имаме невероятна химия помежду си

Двамата са изключително щастливи от приема на новото им съвместно парче "Скорпион", което вече се нареди сред хитовите попадения на сезона.

"Не се връщаме в миналото, изяснили сме си защо е имало конфликт между нас и сега на първо място е, че имаме страхотна песен” - категорични са двамата изпълнители пред БТВ.

“Ние имаме невероятна химия помежду си като изпълнители, защото като се появим на сцената по време на участие, буквално публиката избухва, а и общите ни песни много бързо се превръщат в хитове" - подчертава Крум. Те са благодарни на Йорданчо Василковски-Оцко и Росен Димитров, които са създали толкова силно парче.

“Ние сме много благодарни и на публиката за това, че много ни подкрепиха и защото четем страхотни коментари и усещаме много любов от тяхна страна” - допълват още те. Крум разкрива с усмивка какво се случва при него в личен план: “В момента спортувам усилено и си търся гадже – това е най-важното около мен”.

А професионално е отдаден на подготовката за представянето на втория си попфолк албум, чието излизане ще бъде съпроводено с концерт и турне. Певецът засне и специална фотосесия за обложката към него.

Емануела пък наскоро разкри пред Signal.bg, че прекратява договорните си взаимоотношения с Ара Мюзик и ще се изявява като самопродуциращ се изпълнител.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !