Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Любо - първия за сезона гост на "MAD Thursday Live Session"

отпечатай новината

09.11.2008 09:00 | Видян 3512 пъти

Любо - първия за сезона гост на

Един от най-вълнуващите изпълнители на живо - Любо, ще бъде гост на първия за сезона "MAD Thursday Live Session". Популярният музикален проект на MAD TV и Yalta club се завръща с пълна сила, представяйки едно от емблематичните имена на българската музикална сцена.
 
На 13 ноември, в рамките на едночасов лайв, за първи път пред публика, Любо ще представи най-новите си парчета от своя предстоящи студиен албум. Напрегнатото очакване на диска сред феновете на Любо и огромния успех на сингъла "На края на света", който MAD TV подкрепи и завъртя в своя ефир, е повода за ексклузивното представяне на новите песни на "MAD Thursday Live Session".

За първи път ще прозвучи на живо и парчето "Забранена любов" от едноименния сериал, чийто видеоклип се очаква съвсем скоро в ефира на MAD TV.

Специален гост на "MAD Thursday Live Session" ще бъде поп-звездата Мария Илиева, с която Любо ще представи в дует съвместния им хит от 2001г. "All Right".

На сцената ще забият някои от най-популярните български музиканти - Краси Тодоров (D2) - клавишни, Явор Александров (D2) - барабани, Александър Обретенов (D2) -бас китара и WahTony (Tri O Five ) - китара.

Любо ще направи традиционната разходка из хитовете си до днес - "Искам", "Ще те намеря", "Ако някога", "Говори ми на ти" и др., които ще бъдат представени с изключително изненадващи аранжименти и здрав рокаджийски саунд.

MAD TV ще предостави уникалния шанс, чрез разиграване на безплатни покани в своя ефир, 10 от най-големите фенове на Любо да спечелят билети за предстоящия лайв в клуб Ялта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !