Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Жана Бергендорф се ожали в ефир: Не съм добре!

отпечатай новината

12.07.2015 12:48 | Видян 2388 пъти

 Жана Бергендорф се ожали в ефир: Не съм добре!

Певицата Жана Бергендорф се разплака горестно по време на своето първо интервю след ареста й във вторник. Тя призна, че е направила ужасна грешка, която може да навреди сериозно на нея, на кариерата й, на живота й като цяло.

"Направих грешка, в шок съм, не съм добре", коментира през сълзи Жана в предаването "Комбина" по Нова тв. "Допуснах неподходящ човек до себе си.", плаче певицата. "Нито са открити наркотици в мен, нито съм използвала и това го доказа проба, която се направи. Това беше битов инцидент", посочи тя.

Тя е категорична, че между нея и гаджето й Лео всичко е приключило след скандала. Тя няма да му даде втори шанс след зверския побой, който са си нанесли взаимно. "Това, че съм твърде добра ми изигра лоша шега. Повече няма да се виждам с него", каза изпълнителката.  Тя похвали полицаите в районното, които се държали с нея много "човешки". На място е дошъл и лекар, който я прегледал дали е добре. Изпълнителката отрече да е имала белезници на ръцете си, когато се е качвала в линейката, която я откара във ВМА за изследвания.

" Да му беше праснала един", опита се пък да разведри обстановката Лора. Жана пък веднага се възползва от момента, за да каже, че тя самата не е наранила физически Лео, който се появи пред Районното с гипсиран крак и подкрепян от двете ръце от полицаи.
"Сега разбрах, че може на всеки да се случи и никой не е застрахован. Осъзнах, че това, което съм аз, като личност, и фенове и хора, приятели, е важно да го преценя и и да го пазя,", разкайваше се Жана. "Случаят ще ми е не една, а пет обеци на ухото", посочи тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !