Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Алла Пугачова е жива!

отпечатай новината

14.07.2015 10:29 | Видян 1753 пъти | Гласували 1

Алла Пугачова е жива!

Повече от 10 години руските медии редовно пускат слухове за смъртта на Алла Пугачова. Обикновено я "погребват" от сърдечна недостатъчност или предозиране с наркотици, а от време на време и заради пиянство. През последните дни сайтът на "Московский комсомолец" отново притопли своята "новина" от 2007 г., според която кралицата на руската естрада Алла Пугачова е починала след сърдечно заболяване.

Сайтът написа, че напоследък Пугачова се оплаквала от рязко влошаване на здравето и не изглеждала добре - външният й вид се променил, а по лицето й била изписана умора.

 "Толкова хора пращат зли мисли към мен и биха били щастливи да ми се случи най-лошото. Но аз знам кой пуска тези слухове. Вече не му се сърдя. Знам, че когато правиш добро, злото стои далеч от теб", казва Алла Пугачова в отговор на слуховете за смъртта си. Примадоната не крие, че има проблеми със сърцето и твърди, че най-голямото лекарство за него са близнаците й от сурогатна майка Лиза и Хари.
Повече от 10 години руските медии редовно пускат слухове за смъртта на Алла Пугачова. Обикновено я "погребват" от сърдечна недостатъчност или предозиране с наркотици, а от време на време и заради пиянство. През последните дни сайтът на "Московский комсомолец" отново притопли своята "новина" от 2007 г., според която кралицата на руската естрада Алла Пугачова е починала след сърдечно заболяване. Сайтът написа, че напоследък Пугачова се оплаквала от рязко влошаване на здравето и не изглеждала добре - външният й вид се променил, а по лицето й била изписана умора. "Толкова хора пращат зли мисли към мен и биха били щастливи да ми се случи най-лошото. Но аз знам кой пуска тези слухове. Вече не му се сърдя. Знам, че когато правиш добро, злото стои далеч от теб", казва Алла Пугачова в отговор на слуховете за смъртта си. Примадоната не крие, че има проблеми със сърцето и твърди, че най-голямото лекарство за него са близнаците й от сурогатна майка Лиза и Хари.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/294016-%D0%B0%D0%BB%D0%BB%D0%B0-%D0%BF%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B5-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B0.html

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !