Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Галена и Преслава ще "подгряват" СЕСА

отпечатай новината

16.07.2015 13:37 | Видян 1400 пъти

Галена и Преслава ще

Двете най-популярни български звезди в момента Галена и Преслава се събират специално за мега концерта на СЕСА, който ще разтърси Черноморието на 21 август.

Родните диви ще изнесат едночасово съвместно шоу преди излизането на най-голямата звезда на Балканите, което ще бъде подготвено само и единствено за стадиона в Несебър.

Самата СЕСА лично се е спряла на двете певици, които в последно време не слизат от върховете на класациите у нас. Това със сигурност ще превърне събитието в Несебър в един от най-запомнящите се концерти тази година.  Мега-концертът на примата на балканската музика е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.   

Основен медиен партньор на събитието е Balkanika MTV. С медийната подкрепа на: FEN TV, Канал 3, в. Стандарт, в. Телеграф, Actualno.com, Iwoman.bg, Pik.bg, Blife.bg, Bnews.bg Meloman.bg, Dama.bg, VsichkiOferti.bg, Svetsko.bg, Starlette Magazine, Jenata.bg, Хайлайф, радио Веселина, радио Зорана, радио Кракра, радио Мая, Канал 0, радио MiXX, Фолк радио Бургас, Радио 1, Mall Varna, Grand Mall Varna, Атлетик Фитнес, Plaza Burgas Mall, Cashterminal, Cine Grand.

СнимкА: lifestyle

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !