Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Гала работи по тайни проекти?

отпечатай новината

08.11.2008 09:00 | Видян 10822 пъти | Гласували 2

Гала работи по тайни проекти?

Какво се случва с Гала? Къде изчезна любимката на всички български домакини? СЛАВА потърси отговорите от самата нея, а тя бе така любезна да се отзове, макар и да остави неразбулена мистерията около личния й живот.

Последната месторабота на Гала "Имаш поща" приключи в началото на лятото, а блондинката обеща, че много скоро ще се завърне на екран. Новият телевизионен сезон започна преди два месеца, а от нея няма и следа. „Работя по нови проекти и се занимавам с дъщеря ми Мари.“, сподели Гала. Според нея следващото й шоу трябва да стартира в близко бъдеще, въпреки че пиарката на Глобал филмс заяви, че нямат никакви сключени договори и тв звездата скоро няма да се появи в ефира.
Любопитен е тогава фактът откъде идват доходите на водещата. Самата тя отказа да говори за пари, но не скри, че сред телевизионните лица, обвързани с продуцентски къщи, е най-високо платена. Както е известно, Гала освен професионални има и перфектни приятелски отношения с целия клан Халваджиян. Точно затова, вероятно, не се притеснява за финансовото си състояние. Много медии често коментират, че е пред фалит, но водещата категорично отрича. Същевременно продължава да поддържа тезата, че всяко начало има и своя край що се касае до предаванията. Тя следва италианския принцип, че една рубрика трябва да е сезонна, а Имаш поща е бил достатъчно експлоатиран формат. Цели три години! Според Гала, единствено На кафе е носило още много живот в себе си, но решенията не ги взема тя.

Един от последните й „частни“ ангажименти е като водеща на петнайстия юбилеен Бал на топмоделите, подробности за който може да прочетете на страниците с шоуновини.

След като изчезна от малкия екран блондинката усилено се рекламира, като интензивен светски живот. Все по-често е засичана по ревюта или други прояви, на които почти винаги е в компанията на вярната си дружка Кремена Халваджиян. Това от друга страна даде почва за нови слухове около личния й живот. Според мнозина двамата с гаджето й Стефан са разделени. А стилистката вероятно я утешава. „Интимният ми свят е нещо много съкровено и не смятам да го коментирам пред когото и да било. За ваша информация само ще кажа, че съм наистина много щастлива и се чувствам чудесно.“, лаконично отговаря Гала, когато зачекнахме и тази тема.

В последно време водещата, явно, е решила да приключи с всякакви стари недоизяснени отношения. След като преди година в Горещо Венета Райкова влезе в конфликт с нея, изстрелвайки в лицето й, че заблуждава хората, като се е развела преди цели четири години и крие това, миналата седмица Гала прости. Тя гостува в студиото на Малката сестра. На въпрос какво й е мнението сега за Райкова, сподели: „Осъзнавам, че нейното предаване има нужда от рейтинг и от определени норми, за да го поддържа. От друга страна не толерирам едно толкова агресивно вмешателство в личния ми живот. С Венета не сме приятелки, не си пием кафето заедно и не мисля, че е нужно. Гостуването ми в Малката сестра нямаше нищо общо с нея като водещ.“

Кога ще видим Гала отново на екран и под каква форма, остава мистерия. Един от вариантите е тя да води вариететно шоу, но всичко е само на идеен етап. Засега основните ресурси на Глобал филмс са насочени към играта Всичко по 10.

Интересна клюка се завъртя в пространството около заниманията на Гала в последните месеци. Заедно с популярната си приятелка – стилистката Кремена Халваджиян обикалят бутиците и магазините за аксесоари в издирване на интересни дрехи и декори за предаванията на Глобал. Дали тв звездата работи като асистентка на екстравагантната дама или това е само начин да си запълни времето, остава загадка. Факт обаче са обаче липсата на финансови затруднения у нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !