Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Никол Станкулова най-после си намери гадже

отпечатай новината

20.07.2015 10:42 | Видян 2753 пъти

Никол Станкулова най-после си намери гадже

Деси Банова и Никол Станкулова откровено разказаха какво се случва в личния и професионалния им живот, пише blife. Няма нищо лошо да има състезателна нотка между нас. Всеки от нас трябва да се стреми да се развива. Това заяви в ефира на Нова телевизия синоптичката Деси Банова. В предаването "Комбина" тя гостува заедно със своята колежка Никол Станкулова. "И двете имаме много странични ангажименти, но се разбираме страшно добре, изключително отзивчиви сме", продължи тя.

"Аз съм човекът гаф. Обстоятелствата при мен винаги предпоставят нещо да се обърка", коментира от своя страна Никол Станкулова. "Имах много голяма нужда да правя и нещо различно, в което да изразявам идеите си, затова и започнах собствена рубрика", коментира синоптичката.

"Получих покана да участвам в една конференция за времето на ООН, която промени моята мотивация за работа. На тази конференция присъстваха лидерите на 128 държави, начело с Барак Обама. Непосредствено до мен стоеше и Леонардо ди Каприо, което беше шокиращо за мен", разкри Деси Банова.

"Участниците в Биг Брадър бяха учудени от неща, които знам. За мен обаче това беше нормално, защото аз си мисля, че тези неща трябва да се знаят само от обща култура", обяви Никол Станкулова и завърши: "Намерила съм човека до себе си".


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !