Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Испания очаква Джена

отпечатай новината

07.11.2008 16:30 | Видян 13968 пъти | Гласували 2

Испания очаква Джена

След невероятното парти, с което Ивана зарадва преди дни своите почитатели в Испания, българската инвазия на Иберийския полуостров продължава. На 8-ви ноември Джена и Анелия ще веселят българската общност в страната на Дон Кихот и Санчо Панса. Въпреки, че двете певици ще изнесат концерти в различни градове на Испания, едно е сигурно - фиестата ще продължи до зори.

За Джена това ще бъде поредно участие в Испания, тъй като изпълнителката е една от любимите певици на българите в топлата страна. При едно от предишните й гостувания на испанска земя, песента й “Жена без име” се наложи като тотален хит сред сънародниците ни. Този път певицата ще изненада верните си задгранични приятели с нова мелодия, която няма как да не се превърне в техен фаворит. Джена ще вдигне градуса на купона с песента “Ще те спечеля”, чийто видеоклип вече се излъчва в ефира на “Планета” ТВ.

Гласовитата изпълнителка не крие надеждите си спрямо успеха на песента, която вече се налага като хит в дискотеките в България. В момента певицата работи и върху няколко нови песни, едната от които представлява интересен творчески експеримент.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !