Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Преслава в паника, търси си бодигард

отпечатай новината

04.08.2015 10:24 | Видян 2104 пъти

 Преслава в паника, търси си бодигард

Брюнетката и продуцентът й от „Пайнер" Митко Димитров, са категорични, че именно професионалист, преминал курс в НСО, трябва да брани фината брюнетка, тъй като очевидно спокойствието й не е гарантирано, пише в. Всеки ден.

Макар в медиите масово да се разпространи информацията, че главните действащи лица в боя са били гардовете на Преслава и Бирмата, истината е, че мъжът, защитавал певицата, не е професионален охранител, а само шофьор и момче за всичко. Именно и той е най-тежко пострадалият в мелето, тъй като върху него се е стоварила цялата сила и злоба от страна на Бирмата и здравите му авери, а приближеният до певачката не е имал умението да се защити. „Битото момче тренира редовно, но по-скоро, за да изглежда добре, отколкото да е пазвантин.

Той е на трудов договор към „Пайнер" и се води асистент на певицата, разкарвайки я от град на град по участия. Освен това е и неин озвучител", издават запознати от кръга на изпълнителката, пише 'Всеки ден''. Макар през годините от „Пайнер" неколкократно да са предлагали охрана на Преслава, тя винаги отказвала с мотива, че няма врагове и не мисли, че някой би й навредил. Съдбата обаче й доказа точно обратното, след като напълно безпардонно Бирмата я нападна словесно и физически в центъра на Слънчев бряг.

Не само с бодигард обаче добричлийката ще гарантира сигурността си. В момента тя преговаряла с адвокати по какъв начин може да издейства най-бързо ограничителна заповед Бирмата да не я приближава. Брюнетката не искала да се занимава със съдилища и дела, но след като ножа опрял до кокала, била готова с всички методи да се бори за спокойствието си. Запознати разказват, че временно за сигурността й щял да се грижи един от най-близките гардове на Петко Димитров, в чието легло тя бе през 2011 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !