И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Галена и Деси Слава в заговор срещу Коста Марков

отпечатай новината

04.08.2015 11:03 | Видян 2802 пъти

Галена и Деси Слава в заговор срещу Коста Марков

Това лято е особено специално за един от най-обичаните изпълнители от близкото минало - Коста Марков. Малко след като певецът обяви, че се завръща на клубната сцена за поредица селектирани изяви из страната, интереса на колежките към него не закъсня.
За никога не е тайна, че Коста поддържа приятелски отношения с много от изпълнителките от поп-фолк жанра, въпреки, че от доста години той живее извън България. По традиция летните месеци са белязани с много емоции и срещи с много от тях.

Преди няколко вечери певецът се срещна и топ изпълнителката Галена на една от нейните музикални изяви в популярно заведение в Слънчев бряг. Както повечето фенове на поп-фолка помнят, преди време Галена записа една от песните на Коста Марков - "Искам да остана буден", което със сигурност е не малко признание към неговото творчество.
 
Към лятното парти се присъедини и Деси Слава и така звездното трио направи мащабен купон пред повече от 1300 меломани. "Не участие, а концерт!" - бяха реакциите на някои от доволните посетители след партито.
 
Интересното е, че Галена и Деси Слава участвали в заговор срещу Коста Марков същата вечер. По време на своята изява Галена обявила, че предварително се наговорили с Деси Слава в спалнята да изненадат изпълнителя като го качат на сцената. Така, заедно тримата изпълнили един от най-емблематичните хитове на Коста - "Имам само едно сърце".
Певецът не крие, че положителната реакция на публиката и интереса към него го правят много щастлив. Някои от най-запалените меломани вече успяха да усетят емоцията от срещата си с него на клубната сцена. Неговата лятна обиколка из страна продължава и с новите му музикални изяви в София, Стара Загора, Пловдив и други горещи точки от страната.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !