Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

И Марая Кери изгря на Алеята на славата

отпечатай новината

06.08.2015 11:32 | Видян 1089 пъти

 И Марая Кери изгря на Алеята на славата

На церемонията по откриването й режисьорът Лий Даниълс съобщи, че поп дивата ще гостува в неговата телевизионна хип-хоп драма "Империя".

Представяйки Кери, режисьорът и неин близък приятел Лий Даниълс заяви: "Гледайте я в "Империя". Тя идва". Съобщението беше приветствано бурно от присъстващите. Нито Даниълс, нито Кери разкриха обаче подробности около ролята, която певицата ще изпълни като гостуваща звезда в "Империя", пише БТА.

45-годишната Кери се е снимала във филмите на Даниълс "Икономът" и "Прешъс", донесли му номинации за "Оскар". Говорейки за Кери, Лий Даниълс сподели още: "Тя е Кралицата. Тя е Единствената. Сърцето й е по-голямо от славата й. Отложих всичките си ангажименти, за да съм тук заради теб, защото ти винаги беше с мен, още преди да стана Лий Даниълс. Гордея се с теб". Марая Кери по-късно призна, че речта на Даниълс я е трогнала дълбоко, както и думите на режисьора и неин приятел Брет Ратнър, на главния изпълнителен директор на звукозаписната компания "Епик рекърдс" и дългогодишен сътрудник на поп дивата Антонио "Ел Ей" Рийд, и на програмния директор на "Блек ентъртейнмънт телевижън" Стивън Хил.

Развълнуваната певица, която беше придружена на церемонията от 4-годишните си близнаци Марокан и Монро от бившата си половинка Ник Кенън, благодари и на почитателите си за подкрепата. "Невероятно е. Искам да благодаря на всички фенове, които ме уважиха днес, както и за цялата им подкрепа през годините. Сгрявате сърцето ми и пълните очите ми със сълзи, ето защо не свалям слънчевите си очила. За мен е огромна чест да получа звезда на Алеята на славата, моя детска мечта, която дълго време чаках да се сбъдне. Чувствам се смирена", сподели тя. Марая Кери е сред най-успешните съвременни изпълнители. Певицата има в актива си 18 хита, оглавявали престижната класация на "Билборд" за сингли - повече от всеки друг изпълнител, продала е милиони копия от албумите си по света и е носителка на многобройни отличия, сред които пет награди "Грами".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !