Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Весела Кюлева изгони мъжа си Мартин Станков

отпечатай новината

07.08.2015 14:46 | Видян 4874 пъти

Весела Кюлева изгони мъжа си Мартин Станков

Весела Кюлева, вдовица на разстреляния банкер Емил Кюлев, е в процес на развод с втория си мъж - бившия футболист Мартин Станков. Това разкриват пред "Уикенд"запознати с битието на шармантната милионерка. Според пикантната клюка, която обикаля бизнес елита,  41-годишната Весела е изгонила с панаири съпруга си Мартин Станков от семейното имение в квартал „Бояна”.

драматичната раздяла се състояла преди около две седмици, когато банкерската вдовица за пореден път заловила втория си съпруг да ѝ кръшка. Оказало се, че Мартин Станков поддържа млада любовница с парите на жена си, която крие в престижен апартамент в центъра на София. Той дори я уредил на работа във фирма, която съпругата му притежава.

След като били спипани на калъп, футболистът и държанката му били натирени от фирмата, която е собственост на Весела Кюлева. Мартин бил принуден да остави и автомобила - тузарско "Мазерати" за 250 000 лева, което получи като подарък от влиятелната си жена.

„Весела е бясна! За последните 2 години тя го е хващала поне 5 пъти да й изневерява, но накрая Станков го удари през просото и започна да се показва на публични места с любовниците си”, разкриват от обкръжението на двойката.
Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !